"Deschacht klaarstomen voor winterstage"

VRIJDAG, 13 DECEMBER 2013, 19:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook zondag tegen AA Gent kan Anderlecht niet rekenen op Olivier Deschacht. De linksachter blijft sukkelen met zijn enkel. "Hij heeft een inspuiting gekregen en moet nu twee weken rusten", legt coach John van den Brom uit.


Deschacht ondervindt al enige tijd last van zijn enkel. De voorbije weken kon hij soms spelen en soms niet. Afgelopen weekend meldde hij voor het duel tegen Waasland-Beveren dat spelen niet zou lukken. "We gaan nu met hem werken en proberen hem klaar te krijgen tegen 5 januari, wanneer we op winterstage vertrekken", zegt Van den Brom.

Hier en daar maakt men zich al zorgen om het vervolg van de carrière van Deschacht. Maar Van den Brom denkt niet dat het zo'n vaart zal lopen. "Het is de eerste keer sinds ik hier ben dat Olivier met de enkel sukkelt. Geen idee hoe het evolueert, maar het is nog te vroeg om te speculeren over het einde van zijn loopbaan. Mijn gevoel zegt me dat dit niet aan de orde zal zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.