Chavarria verrast bij Lens

VRIJDAG, 13 DECEMBER 2013, 14:44 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Niet alleen Marcin Wasilewski maar ook een andere ex-Anderlecht-speler doet het goed bij zijn nieuwe club. Pablo Chavarria scoorde al zeven keer bij zijn de Franse tweedeklasser Lens en maakt er indruk.


Cyril Magnier, oud-voetballer en op dit moment scout bij Lens, begrijpt niet waarom Chavarria niet eerder opgemerkt werd door andere clubs. "Hij werd door Anderlecht eerst aan Kortrijk verhuurd, en daarna nog eens voor seizoen. Zijn passage daar is niet onopgemerkt voorbij gegaan."

"Pablo is een zeer intelligente voetballer. Hij is zeer snel geïntegreerd geraakt en hij scoort ook belangrijke doelpunten. Doelpunten die ons punten opleveren", aldus Magnier.

"Hij leek ons het perfecte profiel voor Lens. We wisten hoeveel hij waard was en dat hij door Anderlecht al enkele keren uitgeleend werd. Pablo is een echte Argentijn, hij geeft nooit op en gaat voor elke bal. Hij volgt de tegenstander overal, van de ene hoek van het veld naar de andere. Hij heeft de 'grinta'", besluit Magnier.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.