Van Holsbeeck over Kouyaté, Proto, Najar, ...

DONDERDAG, 12 DECEMBER 2013, 11:47 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

De krant Het Laatste Nieuws, had een gesprek met Herman Van Holsbeeck. Tegenover deze krant bevestigt de manager dat er versterking komt deze winter. Ook zal Cheikhou Kouyaté tot juni blijven.


Deze zomer was er nog een bod van 7,5 miljoen euro op de Senegalees maar de transfer is uiteindelijk niet doorgegaan. Nu heeft Anderlecht een afspraak met de verdediger dat hij pas Anderlecht op het einde van het seizoen verlaat. "Alleen bij een waanzinnig hoog bedrag kan er onderhandeld worden", klinkt het bij Van Holsbeeck.

Op wie Anderlecht ook nog steeds kan rekenen is Silvio Proto. Maar ook Andy Najar en Chancel Mbemba tonen hun meerwaarde voor de ploeg. "Silvio is in de Belgische competitie absolute de beste en ook Europees heeft hij bewezen dat hij de druk aan kan", aldus de manager over de eerste doelman.

Wat betreft Najar is Van Holsbeeck duidelijk: "Op training laat hij zien welke kwaliteiten hij heeft. Helaas is hij vaak onbeschikbaar wegens interlandverplichtingen." Mbemba tekende onlangs nog een contract tot 2017, iets wat de speler absoluut verdiend heeft. "Hij is verschrikkelijk aan het groeien."

Natuurlijk is er dan ook nog Luka Milivojevic. Het is geweten dat Anderlecht op zoek is naar een middenvelder om zo de concurrentie aan te gaan met de Serviër in de hoop dat hij er wel bij vaart en zo zijn niveau opkrikt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.