Overzicht uitgeleende Anderlechtspelers

ZONDAG, 8 DECEMBER 2013, 11:07 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Samuel Armenteros komt vandaag niet in actie bij Feyenoord. De speler moet noodgedwongen vanuit de tribune toekijken en dit wegens een voetblessure. Heerenveen - Feyenoord staat gepland om 12.30 uur.


Vrijdag stonden met Dordrecht - De Graafschap twee uitgeleende spelers tegenover elkaar. Andreas Luckermans was echter niet in de selectie terug te vinden en Nathan Kabasele viel pas 20 minuten voor tijd in. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht: 1-1. Navraag leert dat Luckermans een week ziek was en vermoedelijk niet fit genoeg bevonden werd voor de wedstrijd.

Mehdi Tarfi was weer niet terug te vinden in de selectie van Zulte-Waregem tegen Bergen: 1-1.

Dalibor Veselinovic kwam met Waaslans-Beveren dan weer in actie tegen Anderlecht. Veel actie zag de speler echter niet want hij stond meestal moederziel alleen wachtend op een bal. Anderlecht won met 2-0.

Oostende klimt stilaan uit de degradatiezone want het kon weer de drie punten pakken, dit keer tegen Cercle Brugge: 2-0. Het was Fernando Canesin Matos die de 1-0 in de 62ste minuut op het scorebord zetten. Wilmet verdubbelde in de blessuretijd. Canesin als Jordan Lukaku waren beiden 90 minuten lang op het veld terug te vinden.

Michaël Heylen speelde met Kortrijk 1-1 gelijk. Heylen pakte in de 69ste minuut geel en werd enkele minuten later gewisseld door Klaasen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.