Verzamelde reacties: Najar en Vargas

ZONDAG, 8 DECEMBER 2013, 10:28 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar speelde tegen Waasland-Beveren een uitstekende wedstrijd. Maar ook Ronald Vargas, die al in de eerste helft mocht invallen doordat Massimo Bruno zich geblesseerd had, toonde zich weer beslissend.


Najar: "Ik ben tevreden dat ik eindelijk eens iets kan tonen naar de supporters van de club toe. De coach heeft vertrouwen in me en dat maakt me net sterker. Ik ben nu al drie keer in de basis begonnen en dat maakt me gelukkig, dat geeft me een boost."

De Hondurees krijgt alvast het vertrouwen van de coach en zal ook volgende wedstrijd in de basis starten. Ook al speelde hij een puike wedstrijd, Najar blijft bescheiden. "Ik vind niet dat ik de beste op het veld was. Ik heb mijn best gedaan en heb veel passes gegeven. Ik verdien gewoon mijn kans omdat ik me op training de volle 100% geef."

Ronald Vargas
De invalbeurt van Ronald Vargas werd beloond met een doelpunt. "Het feit dat ik scoor is zeer belangrijk voor mij. Ik ben verheugd dat ik heb kunnen bijdragen in de overwinning. Stilaan kom ik terug en voel me elke dag beter."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.