Van den Brom: "Dit is de juiste reactie"

ZONDAG, 8 DECEMBER 2013, 10:17 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Dit is de juiste reactie na de uitschakeling van afgelopen woensdag", aldus John van den Brom tegenover Sporza radio na de 2-0 overwinning tegen Waasland-Beveren. Het groepsgesprek heeft blijkbaar geholpen.


"We hebben het goede uit de meeting gehaald en hetgeen gedaan wat we moesten doen en dan zie je dat het gepaard kan gaan met leuke dingen die we op Anderlecht willen zien."

Anderlecht zette heel wat druk op de tegenstander, altijd op de helft van Waasland-Beveren, flankvoorzetten. "We hadden gekozen om ze heel hoog en direct onder druk te zetten, om snel te bal te hebben en hoog tempo te spelen. Ik heb er alvast van genoten."

Aleksandar Mitrović kon tegen Waasland nog eens een doelpunt maken, al verzwakte zijn spel toch naarmate de tweede helft vorderde. "We moeten Mitrovic, zeker als we hoog spelen, nog beter gaan gebruiken in en rond de zestien. Dan zie je hoe gevaarlijk hij daar is."

"Voor mij is dit de juiste reactie na de bekeruitschakeling. We hadden drie dagen de tijd om de jongen voor te bereiden op dit duel, dat is dan mijn verantwoordelijkheid maar ze hebben het goed uitgevoerd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.