Selectie: Anderlecht - Waasland-Beveren

VRIJDAG, 6 DECEMBER 2013, 16:14 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

In aanloop van de wedstrijd van morgen tegen Waasland-Beveren heeft trainer John van den Brom zijn selectie bekend gemaakt. Wie er al zeker niet in terug te vinden is is Fede Vico.


Van den Brom acht de Spanjaard het niet waard om hem een een plaatsje in de selectie te gunnen, ook al is het Sinterklaas.

Het valt af te wachten op de verloren bekerwedstrijd nog in de hoofden van de speler zal zitten tegen Waasland-Beveren. Wel zeker is dat Van den Brom de harde uitspraken van Massimo Bruno na het duel tegen Westerlo niet afkeurt, integendeel. "Massimo had recht van spreken", aldus de trainer op de persconferentie. De speler had namelijk 120 minuten lang op niveau gespeeld.

De Nederlander zelf heeft de uitschakeling alvast verteerd, ook is er geen gesprek geweest met Mitrovic over de gemiste penalty. " Hij weet zelf ook wel dat die penalty slecht getrapt was."

Eén naam wil Anderlecht niet meer horen vallen en dat is die van Lucas Biglia. Al lang wordt gezegd en geschreven dat de club op zoek is of toch op zoek moet gaan naar een vervanger voor de middenvelder maar daar wil John van den Brom niets meer over horen. "We moeten stoppen met die vergelijkingen", klinkt het op harde toon.

Selectie: Acheampong, Bruno, Cyriac, Deschacht, De Zeeuw, Gillet, Kaminski, Kljestan, Kouyate, Mbemba, Milivojevic, Mitrovic, Najar, Nsakala, Nuytinck, Praet, Proto, Tielemans, Vanden Borre en Vargas.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.