Anderlecht zoekt oplossing via groepsgesprek

VRIJDAG, 6 DECEMBER 2013, 09:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht likte gisteren zijn wonden na de beschamende bekeruitschakeling in Westerlo. De spelers moesten zich pas na de middag op de club melden, maar voor de training organiseerde John van den Brom een groepsgesprek.


Gazet van Antwerpen had een afspraak met Anthony Vanden Borre voor een interview. Tijdens het gesprek werd Vanden Borre weggeroepen voor. Voor een theoretische bespreking, zo luidde de uitleg. "Duurt maar vijf minuutjes, ik ben zo terug", zei Vanden Borre tegen de journalist. Een uur later was hij er nog steeds niet.

John van den Brom had zijn spelers en staf samen geroepen voor een groepsgesprek. De inhoud van het gesprek is niet bekend, maar Het Laatste Nieuws vermoedt dat de winnaarsmentaliteit zeker aan bod moet gekomen zijn. Hoe verklaar je anders dat paars-wit als een blok speelt in Parijs en daar een punt haalt, terwijl in Westerlo de ploeg voetbalt als los zand.

Na het groepsgesprek trokken Silvio Proto, Guillaume Gillet, Anthony Vanden Borre, Ronald Vargas en Chancel Mbemba naar buiten. Zij kwamen woendag niet in actie en trainden apart. De rest van de groep hield het bij een hersteltraining in de fitness.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.