Milivojevic: "Had dinsdag nog geoefend"

DONDERDAG, 5 DECEMBER 2013, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na drie omgezette strafschoppen herviel Luka Milivojevic in het oude Anderlecht-zeer. Zijn misser werd het begin van het einde. "Ik ben erg ontgoocheld", zo sprak hij achteraf. "Mitrovic en ik verpesten de wedstrijd."


"Nochtans had ik dinsdag op training nog geoefend op strafschoppen. Eén ging er mooi in, de andere pakte Proto", aldus Milivojevic. "Ik had vertrouwen, wist op voorhand waar ik zou trappen en twijfelde niet, maar de keeper koos de goede hoek."

Na zijn misser werd de Serviër in de middencirkel opgevangen door Kouyaté en Kljestan. "Zondag tegen Cercle was ik één van de eerste om in de kleedkamer Bruno op te vangen na zijn misser. Mijn ploegmaats nemen me niets kwalijk, maar dat maakt mijn schuldgevoel niet minder."

Over zijn wedstrijd was Milivojevic wel best tevreden. "Mijn passing was goed en ik voetbalde steevast vooruit. Ik voelde geen extra druk om me te bewijzen. Ik heb nog tijd om mijn beste niveau te halen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.