Bruno: "Seizoen redden via competitie"

DONDERDAG, 5 DECEMBER 2013, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met twee doelpunten was Massimo Bruno een schaars lichtpunt bij Anderlecht. Maar in de catacomben van Het Kuipje regeerden ook bij hem ontgoocheling en woede. "Dit kan echt niet. Ik hoop dat iedereen zich volledig ingezet heeft."


"Onbegrijpelijk, hier bestaan geen excuses voor", steekt Bruno van wal. "In de 120 minuten die we voetbalden, hebben we Westerlo geen moment onder druk kunnen zetten. Met alle respect voor hen, maar Anderlecht zijnde kan dit toch niet?"

De rechterflankspeler stelt zich ook vragen bij de motivatie van zijn teammaats. "Ik heb geen verklaring voor wat er misliep. Ik weet dat ik me zoals altijd voor honderd procent gegeven heb. Ook hoop dat de rest dat ook deed."

Door deze nederlaag strijdt Anderlecht dit seizoen nog maar op één front mee. En ook daar, in de competitie, gaat het moeizaam. "De competitie zal ons seizoen moeten redden. Maar dan mogen we ook daar geen steken meer laten vallen. Zaterdag tegen Waasland-Beveren moeten we ons herpakken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.