Dendoncker bezorgt beloften de overwinning

MAANDAG, 2 DECEMBER 2013, 21:31 - Michaël

Maandagavond traden de beloften van Anderlecht aan in het Koning Boudewijnstadion voor hun competitiewedstrijd tegen Charleroi. Het was Leander Dendoncker die met twee doelpunten paars-wit de overwinning bezorgde.

Dendoncker bracht Anderlecht in de 17e minuut op voorsprong. Vlak voor affluiten maakte Cyril Van Hyfte - Ex-Anderlecht- echter gelijk. In de tweede helft was het weer Dendoncker die het leer in de netten werkte: 2-1.

Score: 2-1
Doelpunten: 17' Dendoncker (1-0), 43' Van Hyfte (1-1), 57' Dendoncker (2-1)

Anderlecht: Gies, Bastien, Carvalho, Haagen, D'Alberto (65' Denayer), Dendoncker, Bouhna, Kindermans, Soumare (46' Koulibaly), Vico (74' Leya Iseka), Jaadi

Charleroi begon aan de wedstrijd met: Faidherbe, Mrabet, Leemans, Kondogbia, Larotonda, Galvez, Roman, Senakulu, Van Hyfte, Vandercammen, Arze