"Studie moet haalbaarheid uitwijzen"

MAANDAG, 2 DECEMBER 2013, 15:09 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Een studie zal zekerheid moeten brengen of Anderlecht al dan niet onderdak zal vinden in het nieuwe nationale stadion. Dat laat Roger Vanden Stock alvast verstaan tegenover Sporza.


"De eerste grote stap die genomen is, is dat het een stadion wordt uitsluitend voor voetbal. Vandaag start er een studieronde die gaat bekijken hoe Anderlecht het nieuwe stadion mee zal financieren", aldus Vanden Stock.

"Als we deze studie niet laten uitvoeren is het onmiddellijk gedaan met de kandidatuur van Belgë voor de openingswedstrijd in 2020. Vergeet niet dat Anderlecht altijd voorstander was om nieuwe stadions te creëren in België. Ik hoop bijgevolg dat dit het begin kan zijn van een heel pak nieuwe stadion."

Anderlecht wacht al jaren op een oplossing rond het stadionproblematiek. "We moeten een antwoord kunnen geven tegen april 2014. Dat is bij wijze van spreken morgen, dus die studie zal er heel vlug moeten komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.