Gillet: "Blij met nieuwe positie"

MAANDAG, 2 DECEMBER 2013, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet speelde tegen Cercle Brugge opnieuw op het middenveld. Hij zag hoe Aleksandar Mitrovic Anderlecht pas kort voor affluiten de zege bezorgde. "Ik ben erg blij voor hem. Hopelijk geeft dit doelpunt hem een boost."


Mitrovic stond de afgelopen week in het oog van de storm. Zijn gebrek aan defensief werk zorgde hier en daar voor wrevel. "Maar binnen de spelersgroep heeft niemand aan hem getwijfeld", verzekert Gillet.

Na twee nederlagen had Anderlecht wat recht te zetten. Toch was de overwinning er één van hangen en wurgen. "Ik vond onze eerste helft niet onaardig", aldus Gillet. De aanvoerder gaf wel toe dat de opbouw misschien wat traag was, maar organisatorisch vond hij het elftal goed staan. "Maar we pakken een dom tegendoelpunt."

Intussen lijkt Gillet zich erbij neer te leggen dat Anthony Vanden Borre zijn plaats als rechtsachter heeft overgenomen en zich weer moet toeleggen op een stekje op het middenveld. "Maar ik ben blij met mijn nieuwe positie. Ik voel dat het steeds beter gaat, de automatismen komen terug."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.