Medespelers en staf lovend over Mitrovic

ZONDAG, 15 SEPTEMBER 2013, 12:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Hij heeft zijn bijnaam, Mitrogoal, niet gestolen. Aleksandar Mitrovic liet zien dat hij vijf miljoen waard is. De supporters, pers en ook de medespelers zijn alvast lovend over de Servische spits. Hierbij enkele reacties.


Massimo Bruno: "Hij kan scoren met de ogen dicht, hij moet zelfs niet naar de goal kijken. Dit is een speler die ons nog veel zal bijbrengen."

Sacha Kljestan: "Wanneer je twee goede spelers als Suarez en Mitrovic bij elkaar zet werd dat bijna altijd goed. Ze hebben goede ideeën en vullen elkaar goed aan. Ik zeg niet dat ze de perfecte combinatie zijn het is alvast een goede zaak voor ons."

John van den Brom: "Je kan direct zien dat hij kalm blijft vlak voor een doelpunt. En nadien hij is dolblij dat hij twee keer kon scoren, twee keer op aangeven van Suarez. Ik ben heel blij dat mijn jongens de weg naar de netten gevonden hebben en we vooral onze netten vrij hebben kunnen houden."

Nenad Jestrovic, zaakwaarnemer van Mitrovic: "Ik ben zeer tevreden voor hem. Hij is zeer snel geïntegreerd. Hij is een speler die altijd alles geeft. Hij scoort, beschermt goed de bal en is ook goed met het hoofd. Hij schrikt er niet van af om druk te zeggen en heeft karakter."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.