Verzamelde reacties: Suarez en Kljestan

ZATERDAG, 14 SEPTEMBER 2013, 21:12 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het kan niet anders of iedereen was tevreden met de klinkende 5-0 overwinning tegen Mechelen. Vooral het duo Mitrovic - Suarez bleek weer van goudwaarde te zijn voor Anderlecht. Dat bevestigt de Argentijn zelf.


"We speelde een goede wedstrijd en dit geeft ons vertrouwen voor de Champions League wedstrijd tegen Benfica. Maar ook voor de volgende competitiewedstrijden", aldus de Argentijn die er aan toe voegde dat zowel hij als Mitrovic elkaar goed aanvoelen.

Sacha Kljestan was ook weer goed voor een doelpunt. Zijn doelpunt viel natuurlijk niet op tussen die andere vier doelpunten en het debuut van Mitrovic. "Jullie hebben nu kunnen zien wat wij al op training zagen. Suarez en Mitrovic vinden mekaar blindelings", aldus Kljestan. Maar kan Anderlecht ook zo aanvallend aantreden tegen Benfica? "Die beslissing moet je aan de trainer overlaten want nu speelden we met vier aanvallers, wat misschien te veel is. Maar we zullen maandag wel zien", besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.