"Milivojevic en Mitrovic maakten goede keuze"

VRIJDAG, 6 SEPTEMBER 2013, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Luka Milivojevic en Aleksandar Mitrovic zijn twee jonge Servische internationals die hun vaderland ruilden voor Anderlecht. Bondscoach Sinisa Mihajlovic vindt dat ze goed gekozen hebben. "Ze zullen er veel leren", zo zegt hij.


Waar diverse Rode Duivels die deze zomer een transfer maakten eerst bij bondscoach Mark Wilmots informeerden of ze wel de juiste stap zetten, werd Mihajlovic niet geconsulteerd door het Anderlecht-duo. "Maar dat hoeft ook niet. Ze wisten allebei dat ze in Servië aan hun plafond zaten en naar het buitenland moesten."

Maar is de Belgische competitie dan zoveel beter? "Het is niet zomaar een Belgische club he, het is Anderlecht", vertelt Mihajlovic. "Het is de grootste club van het land en speelt steeds Europees. Mitrovic en Milivojevic zullen er veel leren en dat is goed voor mijn team."

Als speler voetbalde de Servische bondscoach twee keer in het Constant Vanden Stock-Stadion. In 1992 verloor hij er met Rode Ster Belgrado (3-2) en in 2001 met Lazio Roma (1-0). "Ik heb dus veel respect voor Anderlecht", zo besluit Mihajlovic.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.