Van den Brom kiest voor Mbemba

VRIJDAG, 26 JULI 2013, 18:56 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Niet Leander Dendoncker maar wel Chancel Mbemba zal een plaats in de basis krijgen tegen Lokeren. Dat heeft John van den Brom vandaag tegenover de pers bekend gemaakt.


Mbemba vervangt de geschorste Cheikhou Kouyaté in de verdediging. Kouyaté werd in de laatste wedstrijd van de competitie van het veld gestuurd na een tackle op Jens Naessens en is hierdoor twee wedstrijden geschorst.

Begin juli schreef Jürgen Geril, journalist bij Het Nieuwsblad, nog het volgende: "Deze tiener lijkt klaar om na nieuwjaar een vertrek van Cheikhou Kouyaté op te vangen." Hij krijgt nu dus al eerder zijn kant in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.

Wie er niet zal bij zijn is Anthony Vandenborre. De rechtsachter is nog niet klaar voor competitie daar hij kampt met conditionele achterstand. Deze moet eerst weggewerkt worden vooraleer hij in de selectie zal opgenomen worden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.