Assaidi terug op verlanglijstje

VRIJDAG, 26 JULI 2013, 07:05 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Oussama Assaidi zou volgens Het Nieuwsblad terug op het verlanglijstje van Anderlecht staan. Al in april 2011 werd er gemeld dat paars-wit interesse toonde in in de vleugelaanvaller. Toen speelde hij bij Heerenveen.


Nu ligt hij onder contract bij Liverpool FC waar hij volgens de krant kan / mag vertrekken. Wel zal er een nog transfersom betaald moeten worden maar daar Anderlecht zijn kern, en dus ook bijhorende loonlasten, drastisch aan het verklein is, zal dat geen probleem vormen. Zo wil het Canesin, Molins, Diandy en Marecek verkopen.

Ook La Dernière Heure besteedt aandacht aan de Marokkaanse international met 13 duels op de teller. Zijn contract loopt nog tot 2016. Bij Liverpool, die 3 miljoen euro neerlegde voor de 24-jarige speler, komt hij amper aan spelen toe. Tijdens de competitie kwam hij amper vier keer in actie, tijdens de Europa League kreeg hij af en toe zijn kans.

Ook nog een voordeel: Anderlecht speelt de Champions League en hij zou een bekende zijn van John van den Brom. Maar er zijn kapers op de kust. Feyenoord, Twente, Vitesse en vooral PSV azen op zijn diensten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.