Mitrovic volgende op de transferlijst?

WOENSDAG, 24 JULI 2013, 06:55 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Verschillende media melden dat aanvaller Aleksandar Mitrovic de volgende op de transferlijst van Herman Van Holsbeeck is. Volgens Het Laatste Nieuws trekt Herman Van Holsbeeck vrijdag naar Servië om de transfer af te ronden.


De 18-jarige Mitrovic speelt momenteel in eigen land bij Partizan Belgrado. Zijn vraagprijs bedraagt vijf miljoen euro. Het Laatste Nieuws denkt dat Anderlecht voor hem wel het limietbedrag van 3,5 miljoen euro wil overschreiden. In tegenstelling tot Mboyo is hij nog jong genoeg om later met winst door te verkopen. Bovendien wil Anderlecht na de goede prestatie van Cyriac in de Supercup zijn budget besteden aan één echte topspits in plaats van twee nieuwe aanvallers.

In juni debuteerde Mitrovic bij de nationale ploeg. Tegen België begon hij in de basiself en deed hij het niet slecht. Partizan zou zijn speler wel tot eind augustus willen houden daar de club deelneemt aan de voorrondes van de Champions League. Voor Anderlecht is dit op zich geen probleem. De vraag is alleen of paars-wit de speler bij Belgrado wil laten met het risico dat hij een blessure oploopt. Vrijdag reist Van Holsbeeck naar Servië om de transfer af te ronden zodat Mitrovic volgende week kan tekenen.

Vorig seizoen scoorde Mitrovic tien keer in 25 competitiewedstrijden (zeventien basisplaatsen en acht invalbeurten).




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.