Barca duwt Jona naar Anderlecht

MAANDAG, 15 JULI 2013, 09:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Deze week moet er uitsluitsel komen of Jonathan Dos Santos naar Anderlecht komt. Volgens Het Nieuwsblad ziet het er echter niet goed uit. Hoewel Barcelona Jona richting Anderlecht pusht, wil hij zelf in Spanje blijven.


Vandaag moet Jona zich melden op de eerste trainingsdag bij Barcelona. De middenvelder wil een gesprek met coach Tita Villanova over zijn toekomst, maar het antwoord lijkt al op voorhand bekend. Barcelona maakte de Mexicaan al duidelijk dat er bij de A-kern geen plaats meer is voor hem.

Barcelona hoopt dat Jona ingaat op het voorstel van Anderlecht. Met paars-wit hebben de Catalanen een akkoord over een transfersom van 2,5 miljoen euro plus bonussen. Met andere clubs is Barcelona nog niet rond.

Jona zelf lijkt echter niet van plan om toe te happen. Hij wil graag in Spanje blijven en hoopt dat de interesse van Celta de Vigo (waar zijn oud-trainer Luis Enrique coach is), Real Sociedad (CL-voorrondes) en Valencia (dicht bij Barcelona) concreet wordt. Of dat hij bij met broer Giovani aan de slag kan bij Villareal.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.