Jongeren tonen zich tegen Knokke

MAANDAG, 1 JULI 2013, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht speelde zaterdag in Knokke zijn tweede oefenwedstrijd en enkele spelers lieten zich opmerken. De prestaties van Goh Bi Cyriac en Anthony Vanden Borre waren veelbelovend en ook de jongeren toonde zich.


Wat zag Het Laatste Nieuws?
- De knieblessure van Cyriac lijkt helemaal vergeten en hij kan mogelijk de beste transfer van het tussenseizoen worden.
- Vanden Borre legde veel ijver en discipline aan de dag. Als hij de lijn kan doortrekken, krijgt Guillaume Gillet een serieuze concurrent.
- De jongeren Tielemans, Jaadi, Tarfi, Bourard, Dendoncker, Alvarez speelde met veel lef en zochten geregeld de één-tegen-één-situatie. De vraag is hoe deze jongeren komend seizoen geïntegreerd worden en wie voldoende geduld heeft. Vooral de net 16 jaar geworden Youri Tielemans (foto) charmeerde John van den Brom en Medhi Tarfi bood Olivier Deschacht na een schitterende actie het vijfde doelpunt in Knokke aan.

Wat zag Het Nieuwsblad?
- Niet Fede Vico speelde, maar wel de Braziliaan Wellington Bueno. Hij droeg het truitje van Vico. Hij liet zich vlot in het spel betrekken, maar Tarfi en Jaadi waren de beste jongeren.
- Anderlecht kreeg een strafschop, die door Oswal Alvarez vlot werd omgezet.
- Vanden Borre speelde als enige 65 minuten en begon de partij als aanvoerder. Enkele mooie dribbels lokten applaus uit bij het publiek.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.