Selectie Anderlecht - KV Mechelen

MAANDAG, 26 NOVEMBER 2012, 18:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen neemt Anderlecht het in de achtste finales van de Belgische voetbalbeker thuis op tegen KV Mechelen. John van den Brom neemt deze match niet als een tussendoortje. "Ik wil alle prijzen winnen die er te winnen vallen."


In de recente geschiedenis was het huwelijk tussen Anderlecht en de Beker geen groot succes. Van den Brom hoopt dit seizoen eindelijk nog eens ver te raken. "Ook de spelers willen dit", aldus de coach. "Iedereen heeft ook laten verstaan graag te willen spelen morgen. De beker is en blijft een prijs en de spelers willen deze graag winnen."

Dan zal Anderlecht morgen moeten afrekenen met KV Mechelen. De match in Mechelen (1-4-winst) en de recente vorm van Anderlecht in gedachten, mag dit geen probleem zijn. Toch? "De beker is toch een andere wedstrijd en we mogen deze twee wedstrijden niet met elkaar vergelijken", waarschuwt Van den Brom. "Het resultaat van de match in de competitie is niet meer van belang. We nemen wel het goede gevoel mee, maar er telt maar één ding en dat is doorstoten naar de volgende ronde."

Selectie: Biglia, Bruno, Canesin, De Sutter, Deschacht, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kaminski, Kanu, Kljestan, Kouyate, Mbokani, Molins, Nuytinck, Odoi, Praet, Proto, Safari en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.