Van den Brom: "Genieten op de bank"

WOENSDAG, 31 OKTOBER 2012, 10:48 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trainer John Van den Brom was uiteraard een tevreden coach, na de forfait nederlaag die zijn team toediende aan Gent. "Dit was het enige gepaste antwoord voor de nederlaag op Charleroi."


"Ik heb vandaag een heel mooi en sterk Anderlecht gezien. We hebben vanaf het begin gespeeld om te winnen en we waren heel efficiënt. Dan zit je als coach op de bank te genieten."

Tom De Sutter bewees zijn waarde voor Anderlecht met 2 goals en bedankte daarmee zijn coach voor het vertrouwen. "Ik ben vooral blij met hoe die goals tot stand kwamen. Hij twijfelde niet en schoot alle frustratie mee met de bal in doel. Daarnaast speelde hij een hele goede wedstrijd. Hij hield de Gentse verdediging de hele match aan de praat."

Ook de jonge Dennis Praet was heel aanwezig gisteren. "We weten dat hij goed kan voetballen. Hij maakt het elke keer waar, maar we mogen niet vergeten dat hij nog heel jong is. De opeenvolging van de wedstrijden kan zijn tol eisen."

Anderlecht eindigde de wedstrijd nog met tien toen, na Vargas, ook Deschacht het veld moest verlaten met een lichte blessure. Vooral bij Vargas werd meteen het ergste gevreesd. "Het val wellicht allemaal wel mee bij Ronald. We hadden gezegd tegen de spelers dat ze geen risico mochten nemen, dus het was eerder uit voorzorg. Deschacht heeft een lichte spierblessure."

Sporza.be




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.