Gillet: "Knokken van eerste tot laatste minuut"

WOENSDAG, 24 OKTOBER 2012, 09:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet kijkt met vertrouwen uit naar vanavond. Hij gelooft dat Anderlecht iets kan rapen tegen Zenit. "Als we knokken van de eerste tot de laatste minuut zoals in Milaan dan kunnen we hier iets rapen."


Twee jaar geleden verloor Anderlecht kansloos met 3-1 tegen Zenit. "Toen was Zenit echt buiten categorie", herinnert Gillet zich. "Nu wordt het voor ons ook nog moeilijk om punten te pakken, maar Zenit zat in een mindere periode en kan zich tegen ons niet permitteren om punten te verliezen."

"Wasyl zal niet op Witsel springen he"

Met Nicolas Lombaerts en Axel Witsel spelen twee Rode Duivels bij Zenit. Wat verwacht Gillet van de ontmoeting met hen? "Ik denk niet dat ik veel info van Lombaerts zal krijgen. Wat Witsel betreft kan ik alleen zeggen dat het een collega is van bij de Rode Duivels", aldus Gillet.

"Er moet niet te veel heisa worden gemaakt van het incident tussen hem en Wasilewski. Voor Wasyl ligt de confrontatie misschien nog wat moeilijk, maar hij zal niet op Witsel springen, hé."

Vriendin reist mee

Gillet zal vanavond in het stadion worden aangemoedigd door zijn vriendin Marie. Zij is goed bevriend met de vriendin van Lombaerts. "Ze logeert bij haar", aldus Gillet. "Straks zullen we weten wie het winnende koppel is."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.