Jovanovic: "Anderlecht wordt vlot kampioen"

DINSDAG, 14 AUGUSTUS 2012, 21:02 - Skyhawk (tettergat)
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic voelt zich voorbije weken duidelijk goed in zijn vel. Hijzelf dankt zijn stijgende vormpeil aan de verandering van spelsysteem die coach Van den Brom onlangs doorvoerde.


"Het is met deze tactiek dat ik mijn beste wedstrijden gespeeld heb, ook bij Standard en Servië", zegt de Servische aanvaller van de Brusselaars in La Dernière Heure. Hij is dus een duidelijke voorstander van een 4-4-2, het systeem waarmee Anderlecht de laatste weken vlot de weg naar het doel vindt.

'Jova' verklaarde wel duidelijk dat hij hoopt dat Van den Brom hem als offensieve linkermiddenvelder laat spelen. "Ik speel liever dicht bij het doel van de tegenstander, maar ik respecteer de keuzes van de trainer. Het is niet echt een probleem voor mij, het belangrijkste is om je goed te voelen op het veld."

Jovanovic lijkt alvast zeker van zijn team: "Als we met twee spitsen in de Belgische competitie spelen, worden we kampioen met de vingers in de neus", besluit de Serviër.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.