Komt Hassan weer in België voetballen?

WOENSDAG, 1 AUGUSTUS 2012, 08:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Het Laatste Nieuws staat Lierse op het punt om de Egyptische vedette Ahmed Hassan aan te trekken. Al sinds 2010 probeert Lierse-voorzitter Maged Samy zijn vriend naar het Lisp te halen en dit lijkt nu eindelijk te lukken.


De oud-speler van Anderlecht staat momenteel onder contract bij Zamalek, maar hij hoopt dat deze club hem zijn vrijheid geeft. Door de instabiele politieke situatie ligt de competitie in Egypte al maanden stil en Hassan zou ook al veertien maanden geen loon meer ontvangen hebben.

"Ik heb een aanbieding van Lierse en dat kan een mooie oplossing zijn", zo vertelt Hassan over zijn toekomstmogelijkheden. "Ik verlang opnieuw naar wat sportieve en extrasportieve stabiliteit. Ik reken dus op begrip van Zamalek." De intussen 37-jarige wereldrecordinternational won bij de Egyptische spelers van Lierse al informatie in over de club.

Lierse-voorzitter Samy was gisteren niet bereikbaar voor commentaar, maar HLN vernam in de wandelgangen van het Lisp dat de transfer zo goed als rond is. Op de derde speeldag zou Hassan tegen Bergen kunnen debuteren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.