Anderlecht klopt Virton met 1-4

ZATERDAG, 30 JUNI 2012, 19:40 - Motivee

Anderlecht heeft ook zijn vierde oefenmatch in de voorbereiding op volgend seizoen gewonnen. Op het veld van derdeklasser Virton werd het 1-4.

Het begon niet goed voor Virton, met een vroege owngoal van Bojovic. Daarna konden de derdeklassers uit Luxemburg toch gelijk maken. Beide ploegen gingen de rust in met een 1-1 gelijke stand.

Pas in de 73e minuut kon Reynaldo Anderlecht weer op voorsprong zetten. Daarna kreeg Sporting nog een penalty die feilloos werd omgezet door Kanu. Kort voor tijd zette Bruno dan de eindstand op het bord.

Doelpunten: 13' Bojovic (0-1, own), 36' Molnar (1-1), 73' Reynaldo (1-2), 79' Kanu (1-3, pen), 84' Bruno (1-4)

1ste helft: Roef, Vervoort, Hawsawi, Godeau, Deschacht, Chavarria, Praet, Bedi Mbenza, Diandy, Iakovenko, Veselinovic

2e helft : Roef, Verboom, Bedi, Vervoort, Tarfi M., Badibanga, Praet (65' Bruno), Marecek, Reynaldo, Kanu, Aoulad