Selectie Virton - Anderlecht

VRIJDAG, 29 JUNI 2012, 19:06 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Coach John van den Brom vertrekt op 2 juli met zijn groep op stage naar Oostenrijk. Voor ze vertrekken wordt nog een oefenmatch afgewerkt tegen en op het veld van Virton. De coach maakte een 20-koppige kern bekend.


Oorspronkelijk mocht Ronald Vargas voor de eerste keer bij de kern horen, maar door een nieuwe blessure zit hij niet in de selectie. Ook Roland Juhasz kampt met een blessure. Hij zal niet mee op stage vertrekken. De volledige selectie voor de stage in Oostenrijk wordt na de oefenmatch bekend gemaakt.

Selectie: Aoulad, Badibanga, Bedi Mbenza, Bruno, Chavarria, Deschacht, Diandy, Godeau, Hawsawi, Iakovenko, Kaminski, Kanu, Marecek, Praet, Reynaldo, Roef, Tarfi M., Verboom, Vervoort, Veselinovic

Er zijn nog tickets te verkrijgen voor de oefenmatch. De loketten aan het Stade Yvan Georges zullen zaterdag 30/06 geopend zijn vanaf 15u. De aftrap is voorzien om 17u.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.