Leemans: "Had schitterende tijd bij Anderlecht"

WOENSDAG, 27 JUNI 2012, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na negen jaar zegt Kenneth Leemans Anderlecht vaarwel en gaat hij zijn geluk beproeven bij Antwerp. Daar hoopt de 19-jarige doelman op termijn titularis worden. "Ik ben zeer blij met deze kans en wil ze met beide handen grijpen."


Het voorbije seizoen was Leemans de doublure van Davy Roef bij de beloften van paars-wit. Hij kijkt met een goed gevoel terug op zijn jaren bij Anderlecht. "Ik kende een schitterende tijd bij Anderlecht", vertelt hij in een gesprek met Voetbalkrant. "Ik heb vele mooie toernooien mogen spelen. Ik ben twee keer naar Qatar kunnen gaan en heb verschillende individuele prijzen behaald."

Nu is het tijd om het te proberen bij de grote jongens. De keuze viel uiteindelijk op Antwerp. "Het is een grote club met een rijk verleden en een club met veel ambitie. Het is ook een club met schitterende supporters en het is een eer dat ik daar deel mag van uitmaken", aldus Leemans.

"Ik wil eerst en vooral veel bijleren op training. Ook van mijn ploegmaats en de trainers kan ik veel leren. Daarna zien we wel hoe het loopt, maar natuurlijk wil ik ooit eerste doelman op Antwerp worden en deze club helpen mee naar eerste te brengen."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.