Anderlecht pas na de rust voorbij Ronse

DINSDAG, 26 JUNI 2012, 21:28 - Garrincha

Anderlecht heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd in deze voorbereiding winnend afgesloten, al was het erg nipt. Tegen derdeklasser Ronse werd het 2-3. Na de pauze boog paars-wit een 2-1 achterstand om via De Sutter en Chavarria.

John van den Brom begon aan de partij met een mengeling van jongeren en huurlingen. Deze ploeg kwam al snel op achterstand, maar Reynaldo maakte gelijk. Toch ging de landskampioen met een achterstand de rust in. Na de pauze gooide Van den Brom zijn meer ervaren mannen in de strijd en zo won Anderlecht alsnog. Doelman Thomas Kaminski was de enige die de hele wedstrijd speelde, de rest speelde één helft.

Doelpunten: 2' Vive (1-0), 12' Reynaldo (1-1), 43' Lebsir (2-1), 65' De Sutter (2-2), 73' Chavarria (2-3).

Anderlecht eerste helft: Kaminski, Vervoort, Mbenza, Godeau, Lukaku, M. Tarfi, Diandy, Kanu, Reynaldo, Badibanga, Aoulad

Anderlecht tweede helft: Kaminski, Deschacht, Hawsawi, Seck, Verboom, Canesin Matos, Chavarria, Marecek, Bruno, Jovanovic, De Sutter

Bron: RSCA.be