Wasilewski praat over zijn revalidatie

DINSDAG, 26 JUNI 2012, 19:15 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

In een uitgebreid interview voor het Poolse Newsweek had Marcin Wasilewski het niet enkel over de toekomst, maar ook over het verleden. Hij sprak over de revalidatie na de zware blessure die hij opliep tegen Standard.


In Polen is Wasilewski een echte ster. In het magazine Newsweek spreekt hij over het moment van zijn terugkeer. "Ik speelde zeven minuten tegen Sint-Truiden", herinnert hij zich. "Het was een ongelooflijk gevoel. Het was alsof ze naalden in mijn armen en rug staken. Wat een vreugde en grote emotie."

Het werd echter snel duidelijk dat een terugkeer op het hoogste niveau niet makkelijk zou worden. Op de röntgenfoto's bleek dat alles in orde was, maar de pijn bleef aanhouden. "Ik reed heel Europa rond om artsen, masseurs, fysiotherapeuten en zelfs een genezers te spreken, maar niemand die me kon helpen."

Toch gaf Marcin de moed nooit op. "Ik geloofde dat ik zou terugkeren. En ik wilde het zo snel mogelijk doen. Die laatste wedstrijd van het seizoen wilde ik spelen. Toen bleek echter dat ik nogmaals geopereerd moest te worden. Er was één arts die me uiteindelijk een CT-scan liet doen. Daar kwam aan het licht dat de fibula nog niet helemaal genezen was."

"De dokter vertelde me dat als ik niet gekomen was, het een tragedie had kunnen worden. Hij zette een plaat in mijn been en acht schroeven. Toen de pijn voorbij was, heb ik hem de hand geschud."

Na de laatste behandeling volgde waarschijnlijk het belangrijkste moment in Marcins carrière. "Het was een wedstrijd tegen Zulte Waregem. We wonnen en ik scoorde een doelpunt. Bovendien had ik geen last van mijn been. Het was iets moois: puur geluk."

Bron: voetbalkrant.be




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.