Collin: "Cyriac is een moeilijk dossier"

ZONDAG, 24 JUNI 2012, 12:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Standard dreigt na Mémé Tchité ook Gohi Bi Cyriac kwijt te spelen. Zijn manager Mogi Bayat laat weten dat de spits Luik wil verlaten. Anderlecht volgt Cyriac al geruime tijd maar zijn zware blessure zorgt voor twijfels.


"Cyriac is heel ongerust", zegt Mogi Bayat in Het Nieuwsblad. "Toen Cyriac bij Standard aankwam kon hij veel leren van toppers zoals Mbokani, Jovanovic en Witsel. Nu is de situatie anders. Cyriac wil voor de titel spelen, bij Standard kan dat niet."

"Anderlecht heeft interesse, maar er zijn ook nog zo'n tien andere teams die Cyriac volgen. Maar Gohi Bi wil graag in België blijven voetballen. Dan kan hij een Belgisch paspoort aanvragen en wordt een transfer naar het buitenland later veel gemakkelijker."

Anderlecht twijfelt

Anderlecht is gecharmeerd door Cyriac, maar de Ivoriaan zal nog zeker tot aan de winterstop out zijn met gescheurde ligamenten. Philippe Collin is weinig optimistisch over een mogelijke transfer: "Iedereen weet dat Cyriac een uitstekende speler is, maar dit is een moeilijk dossier", zegt de secretaris-generaal van Anderlecht in La Dernière Heure. "Ik denk niet dat wij een speler die nog 8 of 9 maanden niet kan spelen zullen halen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.