Jacobs wordt trainer van FC Kopenhagen

VRIJDAG, 22 JUNI 2012, 13:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs wordt straks voorgesteld als nieuwe trainer van FC Kopenhagen. Dat meldt de Deense club zelf. "Jacobs is een sterke leider die van FC Kopenhagen de toonaangevende voetbalclub uit Scandinavië kan maken", zo klinkt het.


Gisteren reisde Jacobs naar Kopenhagen af om de club te bezoeken en te praten over een mogelijke komst. Vanmorgen bereikte beide partijen een akkoord. Ook Al-Hilal hengelde naar Jacobs, maar ondanks het riante salaris dat hij er kon verdienen, bedankte hij voor het aanbod. Zijn vrouw zag een verhuis naar de woestijn niet zitten.

Zo trekt Jacobs dus naar FC Kopenhagen, dat in zijn 19-jarig bestaan liefst negen landstitels verzamelde. "We hebben erg grondig gezocht naar een nieuwe trainer en Ariël Jacobs past perfect in ons profiel", reageerde sportief directeur Carsten V. Jensen. "Jacobs is een ervaren coach met veel kennis van het Belgische en internationale voetbal."

"We zijn erg blij dat we met Ariël tot een akkoord zijn gekomen. Hij deelt onze voetbalvisie en heeft respect voor de cultuur en geschiedenis van onze club. Bovendien heeft hij eigen ideeën over hoe een team ontwikkeld moet worden voor de toekomst. Ik kijk uit naar de samenwerking en naar het nieuwe seizoen."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.