Van Holsbeeck steunt stadionplan Martens

WOENSDAG, 20 JUNI 2012, 16:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck reageert enthousiast op de uitgestoken hand van Steven Martens. "Uiteraard is Anderlecht geïnteresseerd in een nieuw stadion. De eerste en misschien wel belangrijkste stap is het vastleggen van een locatie."


Anderlecht is al jaren op zoek naar de mogelijkheid een nieuw en groter stadion te bouwen. Omdat dit niet lukt, is het momenteel bezig het huidige te vergroten. "Alleen met minstens 40.000 toeschouwers kunnen we onze inkomsten drastisch verhogen. Nu voerden we voor 3 miljoen euro werken uit om ons stadion conform de UEFA-normen te maken, maar we zitten bijna aan ons plafond", vertelt Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad.

"Al sinds ik negen jaar geleden als manager bij Anderlecht kwam, is er sprake van een nieuw stadion, maar er staat nog steeds niets in Brussel. En hoe overbruggen we de tijd tot 2020 zonder sportief te verzwakken? Het is steeds moeilijker om Europees gelijke tred te houden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.