Diandy: "Weet niet waar mijn toekomst ligt"

WOENSDAG, 20 JUNI 2012, 13:44 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Heel wat spelers keren dit seizoen terug naar Anderlecht na hun uitleenbeurt. Sommige onder hen hebben echter het gevoel dat hun toekomst niet meer bij Anderlecht ligt.


"De trainer heeft ons gezegd dat iedereen gelijk aan de voorbereiding begint", zegt Christophe Diandy, die terugkeert bij Anderlecht na een uitleenbeurt aan OHL. "Ik weet niet waar mijn toekomst ligt. Ik denk dat we de stage afwachten om de zaak te regelen, maar ik heb de kans nog niet gehad om met Herman Van Holsbeeck te spreken. We zien wel."

Naar verluidt zou OHL Diandy definitief van Anderlecht willen overnemen. Diandy ziet de overstap zitten, indien er bij Anderlecht voor hem geen toekomst meer is.

Naast Christophe Diandy is er ook nog de zaak van Ablaye Seck. De Senegalese verdediger werd vorig seizoen uitgeleend aan Brussels, maar dat bleek niet echt een succes. Volgens boezemvriend Cheikhou Kouyate is het een kwestie van vertrouwen. "Hij moet voelen dat we in hem geloven. Ik heb Ablaye beloofd dat ik hem op en naast het veld zou helpen," aldus Kouyate, die het voorbije seizoen een van de sterke mannen in de kleedkamer geworden is.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.