Carvalho: "Het begin van een mooie toekomst"

DINSDAG, 19 JUNI 2012, 19:19 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

Volgende week tekent Umberto Carvalho een driejarig contract bij Anderlecht. Het 18-jarig talent komt transfervrij over van Racing Genk. Carvalho ziet de overstap naar RSCA volledig zitten: "Het begin van een mooie toekomst"


"In de eerste plaats heb ik voor Anderlecht gekozen omdat ze mij echt graag wilden", vertelde hij aan VoetbalPrimeur. "Ik vond dat het sportief niet meer goed zat voor mij bij Genk en dan ben ik beginnen uitkijken naar een nieuwe ploeg. Genk heeft mij nog wel een contractvoorstel gedaan, maar daar ben ik niet op ingegaan."

"Sportief deed Anderlecht toch wel het beste voorstel", bevestigt Carvalho Dos Santos. "In België had ik nog interesse van de Grote Vier en ook in het buitenland was er interesse, maar dat was nooit echt concreet."

Beloften
In eerste instantie zal Carvalho bij de beloftenploeg van Anderlecht spelen. Hij verhuist ook uit Genk, en gaat met drie andere jeugdspelers van Anderlecht in een appartement wonen. "Dit is het begin van een mooie toekomst", zo blikt hij vooruit.

Een echte nummer zes
"Ik ben een echte nummer zes, een verdedigende middenvelder. De Italiaan Andrea Pirlo is een voorbeeld voor mij. Ik zal hard moeten werken om in het eerste elftal van Anderlecht te komen én wie weet wel meer," aldus het jonge talent.

Op 25 juni zal Umberto de trainingen hervatten bij Anderlecht.

Bron: Voetbalprimeur.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.