Hawsawi: "Ik ben gekomen om te spelen"

DINSDAG, 19 JUNI 2012, 08:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Van de nieuwkomers lijkt de Saudi Osama Hawsawi het meeste kans te maken op een basisplaats. De verdediger geeft alvast aan dat dit ook zijn doel is. "Ik ben naar hier gekomen om te spelen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.


Hawsawi landde vorige week in België en de eerste indrukken van zijn nieuwe club zijn alvast positief. "Dit is een grote club die ieder jaar meedoet voor de titel en een plaats in de poules van de Champions League. Ik heb meteen veel respect gevoeld van spelers, trainers en bestuur", klinkt het.

De komende dagen en weken moet de Saudische international wel zijn ploegmaats nog leren kennen. "Van de huidige groep ken ik niemand, maar ik kende wel Ahmed Hassan en Christian Wilhelmsson. Met Wilhelmsson speelde ik vier jaar samen bij Al-Hilal. Natuurlijk heb ik hem om informatie over Anderlecht gevraagd toen de club kwam aankloppen. Hij heeft meteen gezegd: niet aarzelen, doen."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.