Vanden Stock verwacht geen transfers meer

MAANDAG, 18 JUNI 2012, 23:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trok met Thomas Kaminski (OHL), Mohammed Aoulad (Brussels), Osama Hawsawi (Al Ilal) en Abdelhakim Bouhna (Diegem) vier nieuwkomers aan, maar grote namen zijn het niet meteen. "Dat is zo", geeft Roger Vanden Stock toe.


"Maar vergeet niet dat de vedetten, wiens vertrek al door iedereen aangekondigd was, er nog altijd zijn", aldus de Anderlecht-voorzitter. "Voorlopig ga ik er dus van uit dat er niemand vertrekt en dus hoeft er ook niemand meer bij te komen."

"Men vertelt me dat Juhasz graag Mazuch zou volgen naar het Oekraïnse Dnipropetrovsk, maar van die club hebbben we nog niets gehoord. Biglia en Suarez hebben duidelijk geen zin in een Russisch avontuur en ik kan hen geen ongelijk geven, maar in Europa is er geen geld ..."

Beker van België

Vanden Stock wil ook resoluut de kaart van de jeugd trekken. "Iemand als Praet moet een plaats in het team hebben", maakt hij de strategie duidelijk. "We zullen ook voor mooi voetbal gaan. Bij Anderlecht moet techniek primeren. We gaan geduld hebben met de nieuwe trainer, maar eens moeten de resultaten natuurlijk volgen. Niet alle wedstrijden moeten gewonnen worden. We hoeven niet vanaf speeldag één op kop te staan."

"Maar de titel is wel het doel, net als de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League en laten we ons ook in de Beker van België nu eens niet belachelijk maken."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.