Anderlecht hervat training met ruime kern

MAANDAG, 18 JUNI 2012, 07:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanmiddag om 14.30 uur begint Anderlecht zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is straks uitkijken naar de nieuwe trainer John van den Brom, die een ruime spelerskern zonder veel echte nieuwkomers onder zijn hoede krijgt.


Osama Hawsawi en tweede doelman Thomas Kaminski zijn momenteel de enige directe aanwinsten voor komend seizoen. Ook Mohammed Aoulad (Brussels), Abdelhakim Bouhna (Diegem) zijn nieuw, maar zij worden zo goed als zeker nog uitgeleend.

Ook Seck, Chavarria, Reynaldo, Diandy, Iakovenko, Sterckx en Marecek tekenen straks present, maar ook hen wacht een uitleenbeurt of definitief vertrek. Verder zal Van den Brom vanmiddag kennismaken met jongeren Praet, Lukaku, Verboom, Badibanga, Roef, Bruno en Kabasele.

Zeven spelers ontbreken

Van de A-kern zullen straks zeven spelers ontbreken. Wasilewski, Safari, Juhasz, Odoi, Mbokani, Gillet en Kouyaté genieten na hun interlandvoetbal van een wat langere vakantie. Sterkhouders Jovanovic, Proto en Kljestan tekenen in principe present, net als Biglia en Suarez, die wel nog getransfereerd kunnen worden.

Tot slot wordt het uitkijken naar Ronald Vargas. Anderlecht stuurde kinesist Koen Walravens mee op vakantie naar Venezuela om te zorgen dat de aanvaller volledig fit aan de voorbereiding kan beginnen.

Bron: Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.