Juhasz: "Ik heb gepraat met Dnepropetrovsk"

MAANDAG, 11 JUNI 2012, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Juhasz was vrijdag in Warschau om Marcin Wasilewski aan het werk te zien op het EK. In de marge vertelde hij tegen enkele journalisten dat hij al met Dnipro Dnepropetrovsk gesproken heeft over een transfer.


"Zolang er niets getekend is, blijf ik voorzichtig want er kan zich altijd nog een ploeg aanmelden. Maar ik kan wel bevestigen dat ik met Dnipro Dnepropetrovsk heb gepraat", zo gaf hij toe. "Ik ben evenwel nog niet ter plekke geweest. Vorige week zag ik Ondrej Mazuch ook in Praag en hij vertelde me dat hij zich erg goed voelt bij Dnepropetrovsk."

Vorige week blesseerde Juhasz zich tijdens een interland met Hongarije en in sommige kranten verscheen toen dat Dnipro wou wachten met een transfer tot deze blessure geheeld was. "Maar ik denk niet dat die kuitblessure problemen zal veroorzaken", aldus de verdediger. "Meer dan 3,5 weken ben ik niet onbeschikbaar."

"Beloofd dat ik voor bepaald bedrag weg kan"

Na zeven seizoenen Anderlecht is Juhasz toe aan een nieuwe uitdaging. Hij hoopt dan ook dat hij deze kans kan grijpen. "Ik ben 29 jaar. Zoveel tijd om nog een goeie transfer te realiseren, heb ik niet. Nadat Anderlecht weigerde om me naar Rangers te laten gaan, hebben ze beloofd dat ik voor een bepaald bedrag weg kan."

"Maar als er niets beweegt, zal ik 25 juni op training staan met de andere internationals", besluit Juhasz.

Bron: Het Nieuwsblad, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.