Fans niet te spreken over vertrek Musonda's

ZATERDAG, 9 JUNI 2012, 11:08 - Motivee
Anderlecht-Online No Image Found

De speculaties over het vertrek van de Musonda's naar Chelsea zijn gisterenavond bevestigd door Herman Van Holsbeeck. De fans reageren verbijsterd en uiten hun frustraties op het forum.


"Een kaakslag voor Anderlecht. Dat we zelf Musonda niet kunnen houden, die uit een RSCA-familie komt, wiens vader hier gespeeld heeft en werkt, wiens broers hier spelen, en die je een naar Belgische normen monstercontract hebt aangeboden? Tja, dan stopt het natuurlijk. Musonda beschimpen heeft geen zin, maar ik zou het toch wel een laffe daad vinden. Het is niet dat ze het geld nodig hadden. En moest het nu nog voor Barcelona geweest zijn, dan zou ik er zelf mee kunnen leven hebben. Hij zal er zich sportief ook mee verbeteren. Maar Chelsea? What the hell..."

"Denken de Musonda's nu echt dat Tika en Lamisha ooit goed genoeg gaan zijn voor Anderlecht, laat staan voor Chelsea?"

"Of het nu Praet of de oudste Musonda is, zolang Jacobs hier zat gaven ze niet aan dat ze iets geleerd hebben uit het geval-Vadis. En al zeker niet dat de macht niet langer bij 'Royal Sporting Club Anderlecht' ligt, maar wel bij snotneuzen en oliesjeiks."

"Lap, het enige waar ik nog naar uitkeek bij RSCA zijn we ook al kwijt."

"Als dat waar is, is papa Musonda wel een grote leugenaar en geldzak, na alles wat RSCA voor hem én z'n zonen gedaan heeft."

"Wat hebben die gasten toch met Chelsea. Dat is zowat de slechtst mogelijke keuze voor een jeugdspeler."

"We zijn dus een hele generatie kwijt. Bossaerts, Januzaj en zelfs kleine Musonda. Zeer vreemd."

"Niet het feit dat hij voor het geld kiest (daar moeten we tegenwoordig niet meer van opkijken, en dat doet RSCA ook bij kleinere clubs), maar het feit dat vader Musonda toch zijn woord gegeven heeft toen er een overeenkomst met hem gevonden is. De twee oudste een profcontract en een half miljoen euro."

"Fuck zeg, hopen dat dit niet de klopt. Zou zowat de zwartste dag in jaren zijn. Zou ook een serieus mes in de rug zijn van Anderlecht."

HLN.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.