"De Mos doet niets liever dan mij afbreken"

DONDERDAG, 7 JUNI 2012, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij zijn aanstelling kreeg kersvers Anderlecht-coach John van den Brom kritiek te slikken van Aad de Mos. In Sport/Foot Magazine geeft hij De Mos nu lik op stuk. "Ik lig niet wakker van die kritiek. Is die man nog geloofwaardig?"


"Van den Brom heeft nog niets bewezen op het hoogste niveau en zijn ploegen spelen altijd countervoetbal", zo verkondigde De Mos over Van den Brom. Sport/Foot Magazine kreeg de Andelecht-coach te spreken voor hij op vakantie naar Thailand vertrok en hij reageerde luchtig op de kritiek van zijn landgenoot.

“Omdat hij zelf nog coach geweest is bij Vitesse, amuseert hij zich al een hele tijd met het denigreren van mijn werk. Hij doet niets liever dan mij afbreken”, zegt Van den Brom. “Als De Mos zegt dat ik countervoetbal speel, dan stel ik mij echt de vraag of hij wel goed gekeken heeft naar mijn matchen bij Vitesse.”

“Maar goed, gezien zijn verleden als trainer bij Anderlecht en Standard ben ik niet verrast door zijn gedrag. Hij heeft er plezier in om alles en iedereen onder de grond te stoppen met zijn commentaren, maar ik vraag me echt af of de mensen De Mos nog serieus nemen. Is die man nog wel geloofwaardig?”

De Mos ontslagen

In zijn reactie op de kritiek van De Mos liet Van den Brom overigens na om De Mos zelf een steek onder water te geven. Zo had Van den Brom fijntjes kunnen opmerken hij Europees voetbal haalde met Vitesse, wat De Mos niet gelukt is. Die was tussen 2006 en 2008 coach van de Arnhemmers en werd ontslagen na een vertrouwensbreuk.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.