Wat doen Odoi, Deschacht en Marecek?

WOENSDAG, 6 JUNI 2012, 08:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tom De Sutter was niet de enige speler die niet in de bovenste schuif lag bij Ariël Jacobs. Ook Denis Odoi, Olivier Deschacht en Lukas Marecek kwam onder hem minder aan spelen toe. Wat betekent de trainerswissel voor hen?


Hoewel er interesse is van Heerenveen, blijft Denis Odoi bij Anderlecht. "In de periode dat hij mocht spelen tijdens de play-offs heeft hij punten gescoord", zegt zijn manager Daniel Striani. "Hij toonde een goeie reactie na een moeilijk seizoen en hoewel de interesse van Heerenveen concreet is, zal hij normaal wel blijven. Ik denk niet dat Anderlecht he zal verkopen."

Ook Olivier Deschacht is van plan bij Anderlecht te blijven. De linksachter verloor vorig seizoen de strijd met Behrang Safari, maar het EK biedt hem een goede mogelijkheid om zijn plaats terug te winnen. Safari zal hierdoor later de trainingen bij Anderlecht hervatten en zo krijgt Deschacht een uitgelezen kans om Van den Brom te overtuigen.

Tot slot is er nog Lukas Marecek, die na de winterstop meer in de tribune zat dan in de kern. De jonge Tsjech hoopt zich te tonen aan Van den Brom tijdens de voorbereiding, maar met Biglia en Mbenza heeft hij stevige concurrenten. "Een uitleenbeurt aan een club waar hij speeltijd krijgt, kan goed zijn", zegt zijn makelaar Daniel Striani. "Als er een goed aanbod komt, gaan we dit zeker met hem bekijken."

Bron: Het Nieuwsblad, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.