"Misschien klikt het tussen Tom en Vd Brom"

WOENSDAG, 6 JUNI 2012, 08:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Hoe gaat het met Tom De Sutter? Nu Ariël Jacobs weg is, heeft de spits mogelijk weer toekomst bij Anderlecht, al blijft hij openstaan voor een vertrek. "Tom heeft nog altijd zin om te vertrekken, maar de kaarten zijn wat geschud."


"Ik wil niet nog een seizoen met deze trainer", zo sprak De Sutter klare taal na de titelviering. Er was interesse van het Duitse Nürnberg, maar voor de rest bleef het stil rond een mogelijk vertrek van de spits. Het Nieuwsblad belde daarom met Franco Iovino, één van zijn makelaars bij Star Factory.

"Misschien klikt het straks wel heel goed tussen Tom en de nieuwe trainer en verandert hij wel van gedacht", zo vertelt Iovino. "We hebben alvast enkele pistes voor Tom De Sutter -zowel in binnen- als buitenland- maar bij de eerste trainingen met de nieuwe coach zullen we snel weten hoe laat het is."

Met Van den Brom lijkt het erop dat er voor De Sutter een goede coach gekomen is. De Nederlander voetbalt graag met een grote targetspits. Zo maakte hij van Dmitri Bulykin een sleutelpion in zijn laatste seizoen bij ADO Den Haag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.