Vertrekken Suarez en Biglia na afscheid Garcia?

DINSDAG, 5 JUNI 2012, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

José Garcia reageert ontgoocheld op zijn vertrek bij Anderlecht. "Enkele spelers belden me al en ook zij zijn erg teleurgesteld", zegt Garcia. "Voor Biglia en Suarez kan dit misschien een extra argument zijn om ook te vertrekken."


Binnen het management ontstond er vorig seizoen ontevredenheid over het functioneren van Garcia, maar met de spelers kan hij het wel nog uitstekend vinden. "Vargas, Proto, Biglia, Suarez, ... ze hebben me allemaal al gecontacteerd nadat ze hoorden dat ik moest vertrekken", vertelt Garcia.

"Voor Vargas heb ik vorig seizoen enorm veel gedaan en met Biglia en Suarez heb ik ook een heel nauwe relatie. Voor hen kan dit misschien een extra argument zijn om straks ook te vertrekken", aldus Garcia, die door zijn grote talenkennis een grote steun en toeverlaat werd voor de Spaanstaligen.

Wat hij nu gaat doen, weet Garcia nog niet. Hij hoopt wel in het voetbal aan de slag te kunnen blijven. "Ik heb zes mooie jaren gehad op Anderlecht en ik wil de directie danken voor de kansen die ze mij gegeven heeft. Ik hoopt in het voetbal te kunnen blijven, in België of in het buitenland. Ik ben goed in talen en ik ben thuis in alle UEFA- en bondsreglementen."

Bron: Het Nieuwsblad, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.