Waar ligt de toekomst van Daniël Renders?

DINSDAG, 5 JUNI 2012, 08:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Daniël Renders is volgend seizoen geen T3 van Anderlecht meer. Wat de toekomst hem brengt, weet hij nog niet, maar hij heeft wel enkele opties. "Ik kan hoofdtrainer worden in tweede en derde klasse", zo vertelt hij.


Naar verluidt wil Anderlecht Renders inschakelen om de uitgeleende spelers van nabij op te volgen. Renders zelf wacht nog op meer info over deze functie. "Volgende week, als ik terug ben uit vakantie, heb ik een gesprek met Herman Van Holsbeeck, dan zal ik weten wat deze job precies inhoudt", zegt Renders in La Dernière Heure.

"Ik wil graag bij Anderlecht blijven, maar één ding staat wel vast: ik wil niet dat Anderlecht een functie creëert om mij een plezier te doen en omdat ik een contract van onbepaalde duur heb. Ik wil me belangrijk blijven voelen", aldus Renders.

Mocht hij toch niet bij Anderlecht kunnen blijven, dan heeft Renders enkele alternatieven achter de hand. Twee clubs uit lagere afdelingen hebben hem een aanbod gedaan om hoofdtrainer te worden. "Het gaat om een club uit tweede en één uit derde klasse. De namen ga ik niet verklappen, maar ik ben tevreden dat men aan mij denkt."

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.