Anderlecht heeft beste bezoekerskleedkamer

MAANDAG, 4 JUNI 2012, 08:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de marge van de Profvoetballer van het Jaar ondervroeg Het Nieuwsblad de spelers ook over andere zaken. Het peilde naar de beste kleedkamer en stadion en wilde ook weten wie de sympathiekste en meest onderschatte speler is.


Beste bezoekerskleedkamer

Liefst 50,37 procent van de spelers uit eerste klasse vindt dat Anderlecht de beste bezoekerskleedkamer heeft. Nummer twee op het lijstje RC Genk volgt met amper 6,45 procent. Dat Anderlecht deze bevraging wint, is niet verwonderlijk. Twee jaar geleden stak het de vestiaire voor bezoekers in een volledig nieuw kleedje. Deze bestaat nu uit vier afzonderlijke ruimtes: een omkleedruimte, een aparte kleedkamer voor de trainers, een doucheruimte en afzonderlijke urinoirs en wc’s.

In de grote omkleedruimte staan twee massagetafels en een ijskast met vers fruit en drank. De banken hebben een modern design, met kleine lichtjes aan de bovenkant. Het plafond is afgewerkt met een subtiele paars-witte tint.

Favoriet stadion

Op de vraag in welk stadion men het liefst speelt, verkozen de meesten dat van Standard (21,59 procent). Het Constant Vanden Stock-Stadion staat hier op twee met 20,09 procent.

Sympathiekste speler

In de top vijf van de sympathiekste speler uit eerste klasse prijken twee Anderlecht-spelers: Milan Jovanovic en Cheikhou Kouyaté delen samen de derde plaats. De winnaar is KV Mechelen-doelman Olivier Renard voor Barry Copa van Lokeren.

Meest onderschatte speler

Jérémy Perbet (Bergen) en Yoni Buyens (Standard) worden door hun collega’s de meest onderschatte spelers uit onze hoogste afdeling genoemd. Een opvallende naam op de vierde plaats is die van Olivier Deschacht. De gewezen aanvoerder van Anderlecht wordt vaak verguist door zijn eigen supporters, maar zijn collega’s weten de linksachter wel te waarderen.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.