De Mos gelooft niet in Van den Brom

VRIJDAG, 1 JUNI 2012, 08:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gazet van Antwerpen vroeg aan Aad de Mos of John van den Brom zal slagen bij Anderlecht. 50 %, zo groot acht De Mos de slaagkansen van zijn landgenoot. "De valkuil voor John zijn de vedetten Mbokani en Jovanovic."


Terwijl de Anderlecht-fans geloven in Van den Brom als coach (in een poll op deze site staat 88 % van de stemmers achter zijn komst), heeft De Mos geen al te hoge pet van hem op.

"Roger Vanden Stock heeft de komst van John Van den Brom charmant gebracht, door te benadrukken dat hij een jonge, hongerige trainer wilde. Van den Brom heeft een Ajaxverleden, dat staat altijd goed bij Anderlecht, maar zijn verhaal van attractief voetbal is een fabeltje", aldus De Mos.

"Hij speelt countervoetbal van het zuiverste soort, het aantal 1-0-zeges is niet te tellen. De valkuil voor John zijn de vedetten Mbokani en Jovanovic, die bepalen veel in het Astridpark."

Bron: Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.