Uitslagen tegenstanders Europa League

MAANDAG, 31 OKTOBER 2011, 09:21 - Garrincha

Sturm Graz, donderdag de volgende tegenstander van Anderlecht in de Europa League, verloor het afgelopen weekend met 3-2 van Rapid Wenen. Na een uur stond Graz 3-0 achter en maar in het slotkwartier werd het nog even spannend.

Het was de Kroaat Darko Bodul, een jeugdproduct van Heerenveen en Ajax, die de twee doelpunten op zijn naam zette. In de stand staat Sturm Graz zevende met 17 punten uit dertien wedstrijden.

Opstelling: Cavlina, Ehrenreich, Feldhofer, Burgstaller, Popkhadze ( 74' Haas), Wolf (64' Kienast), Standfest, Kainz (51' Bukva), Hölzl, Szabics, Bodul

Lokomotiv Moskou

Lokomotiv Moskou verloor op de voorlaatste speeldag in Rusland de derby tegen Spartak met zware 3-0 cijfers. Acht minuten voor tijd verloor Lokomotiv Victor Obinna na een tweede gele kaart. Door deze nederlaag ziet Lokomotiv Spartak nu naast zich komen in de stand.

Opstelling: Guillerme, Da Costa, Durica, Shishkin, Yanbaev, Zapater, Glushakov, Ignatiev (46' Torbinskiy), Sytchev (88' Ivanov), Obinna, Maicon (71' Ibricic)

AEK Athene

AEK Athene versloeg gisteren Aris Saloniki met 3-0. Via een own-goal van Lazaridis en een treffer van Liberopoulos stond AEK bij de rust al 2-0 voor. Cala legde zo'n tien minuten voor tijd de eindstand vast. AEK klimt na deze overwinning naar de vierde plaats.

Opstelling: Arabatzis, Kontoes, Dellas (80' Manolas), Cala, Karabelas, Kafes, Leonardo (70' Lagos), Makos, Vargas (46' Gentsoglou), Beleck, Liberopoulos