Kljestan: "Biglia nam de juiste beslissing"

MAANDAG, 31 OKTOBER 2011, 08:37 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan bekroonde gisteren zijn sterke match met een doelpunt en een assist. "We hebben een goede eerste helft gespeeld", aldus de Amerikaan. "De tweede 45 minuten waren iets minder, maar we staan nu toch zes punten voor."


"Lierse gaf ons veel ruimte in de eerste helft, hetgeen vooral goed was voor onze aanvallers. Ikzelf was betrokken bij het tweede doelpunt en de derde goal was mogelijk zelfs de makkelijkste die ik ooit in mijn carrière zal scoren. Het was een prachtige assist van Fernando."

"Ik denk dat we de match vandaag goed gecontroleerd hebben", zegt Kljestan op rsca.be. "Ik moet zelf nu ook een iets meer controlerende positie innemen door het verlies van Lucas. We zullen hem natuurlijk missen, maar het is de beste beslissing voor zijn carrière om zich nu te laten opereren. Al bij al hebben we goed gereageerd na woensdag, we hebben nu wel een goede mentaliteit getoond."

Marecek

Naast Kljestan speelde de jonge Lucas Marecek in de plaats van Biglia. De Tsjech deed het niet onaardig. "Lukas heeft het goed
gedaan", zo vindt ook Kljestan in Het Nieuwsblad.

"Hij is een timide jongen, zowel op het veld als in de
vestiaire. Dat is een belangrijk punt waar aan gewerkt moet
worden. Hij begon wat aarzelend aan de match, maar groeide
wel. Lukas heeft zeker het potentieel om het te maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.